Het laatste nieuws
© 2019  Bé Schmaal / Anitaphotography  N.B. op alle foto’s en videobeelden op deze site rusten auteursrechten.
Repetities voor optredens als duo van start gegaan. Sinds 10 april is Bé samen met toetsenist Stef Niemeijer begonnen aan de repetities om toekomstige optredens niet alleen solo met gitaar maar ook als duo te kunnen brengen. Niemeijer speelt de meeste toetsenpartijen op het album “13 bie 60”. Binnenkort meer informatie over hoe u dit duo kunt boeken. 
Bé Schmaal   |   06-22976412   |   info@be-schmaal.nl   |   www.facebook.com/be.schmaal
‘Ik liek zoveul op die’ na 11 weken verdwenen uit de Noord 9 Zaterdag 30 maart kwam de single `Ik liek zoveul op die` na elf weken niet meer in de lijst voor. Deze ontzettend lange notering is voor deze hitlijst van RTVNoord uitzonderlijk. Sinds zaterdag 13 april is de nieuwe single `Woorden zeggen nait alles` in dezelfde lijst te vinden. We zijn benieuwd hoe lang deze het vol mag houden! CD release “13 bie 60” Na jaren schrijven, opnemen, plannen maken, muzikanten regelen, clipjes en foto’s maken is het er nu eindelijk van gekomen.De CD 13 bie 60 is klaar! De presentatie is op 24 februariin theater van Beresteyn te Veendam Zie de agenda voor meer info Single “Woorden zeggen nait alles” officiëel uitgebracht. Op woensdag 3 april j.l. is de single “Woorden zeggen nait alles” van het album “13 bie 60” officiëel gelanceerd. Het nummer is naast op het fysieke album of single ook te vinden via de streamingdiensten:  
Het laatste nieuws
© 2019  Bé Schmaal / Anitaphotography  N.B. op alle afbeeldingen en video op deze site rusten auteursrechten!
Contact met Bé  |  06-22976412  |  info@be-schmaal.nl   |   www.facebook.com/be.schmaal
Repetities voor optredens als duo van start gegaan. Sinds 10 april is Bé samen met toetsenist Stef Niemeijer begonnen aan de repetities om toekomstige optredens niet alleen solo met gitaar maar ook als duo te kunnen brengen. Niemeijer speelt de meeste toetsenpartijen op het album “13 bie 60”. Binnenkort meer informatie over hoe u dit duo kunt boeken.  ‘Ik liek zoveul op die’ na 11 weken verdwenen uit de Noord 9 Zaterdag 30 maart kwam de single `Ik liek zoveul op die` na elf weken niet meer in de lijst voor. Deze ontzettend lange notering is voor deze hitlijst van RTVNoord uitzonderlijk. Sinds zaterdag 13 april is de nieuwe single `Woorden zeggen nait alles` in dezelfde lijst te vinden. We zijn benieuwd hoe lang deze het vol mag houden! CD release “13 bie 60” Na jaren schrijven, opnemen, plannen maken, muzikanten regelen, clipjes en foto’s maken is het er nu eindelijk van gekomen.De CD 13 bie 60 is klaar! De presentatie is op 24 februariin theater van Beresteyn te Veendam Zie de agenda voor meer info Single “Woorden zeggen nait alles” officiëel uitgebracht. Op woensdag 3 april j.l. is de single “Woorden zeggen nait alles” van het album “13 bie 60” officiëel gelanceerd. Het nummer is naast op het fysieke album of single ook te vinden via de streamingdiensten: